Handelsbetingelser

Persondatapolitik:
På www.UniKinkaniner.dk bruger vi logstatistik og det betyder, at et statistiksystem opsamler information som kan give os en ide af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, og fra hvilken del af websitet dette forlades m.m. Vi bruger endvidere Google analytics med det formål at forbedre websitet og dets funktionalitet.


Persondata:
du skal som minimum oplyse følgende for at kunne handle på www.UniKinkaniner.dk:


Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer


Vi gemmer ovenstående oplysninger, samt hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne drejer sig om. Jf. bogføringslovens § 10, hvorefter vi sletter oplysningerne.


Du vil som kunde hos os modtage mindst en tilbudsmail, men efterfølgende, til enhver tid, melde fra via et link i mailen.
Hos UniKinkaniner.dk registrerer og opbevarer vi personoplysningerne, så længe det er nødvendigt, hvorefter de slettes.
Vi registrerer dine personoplysningerne udelukkende med formålet om at kunne levere varer til dig. Vi sikrer os altid, når der indsamles personoplysninger via vores website, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, så du altid er bevidst om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden bliver aktuelt. Eventuel videregivelse vil i sådan en situation altid ske i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.


Du vil altid som kunde hos os have mulighed for indsigt i registreringen af data om dig, og du vil altid kunne gøre indsigelse mod en registrering i forhold til reglerne vedrørende dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse med dette skal altid rettes til UniKinKaniner.dk via mail, som du finder på vores hjemmeside.


Cookies:
For at gøre det så nemt for dig at handle på www.UniKinkaniner.dk så anvender vi cookies, Det er en lille fil som lagres på din enhed og medvirker at du ikke behøver indtaste din adresse næste gang du køber hos os. Vi registrerer ikke, hvem der lægges cookies op på. Du har mulighed for at slette funktionen under internetindstillinger på din enhed.


Returnering:
Du har 14 dages returret. Hvis de 14 dage er overskredet så kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.


Returnering af en vare vil være berettiget, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i sin originale emballage.


Du skal altid kunne medsende kvittering eller købsbevis for at kunne refundere dit køb hos os.
Vi beder venligst om ikke at sende dit køb tilbage til producenten.


Der vil kunne være visse situationer, hvor tilbagebetaling af købsbeløbet ikke er muligt.
Ethvert produkt der ikke er i sin oprindelige tilstand, som er beskadiget eller mangler dele, og som ikke er tilskydes at være vores fejl.
Enhver genstand, der returneres efter 30 dage efter levering.


Sene eller manglende tilbagebetalinger:
Du bedes tjekke din bankkonto igen, hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling.
Da det kan tagen nogen tid, før en refusionen officielt er bogført, kan du tage kontakt til dit kreditkortselskab.
Da der ofte også vil være nogen ekspeditionstid, kan du kontakte din bank.Hvis alt dette er forsøgt og du stadig ingen refusion har modtaget, bedes du tage kontakt til os på Tanja@unikinkaniner.dk


Vi erstatter kun produkter, hvis de er beskadigede eller defekte. Hvis du har brug for at ombytte til samme vare, så send os en mail på Tanja@unikinkaniner.dk og send din vare til UniKinkaniner, Nørregårdsvej 44, 4990 Sakskøbing.


Forsendelse:
Alle returneringer bedes sendt til UniKinkaniner, Nørregårdsvej 44, 4990 Sakskøbing.

Forsendelsesomkostningerne skal du selv betale, hvis du øsnker at returnere en vare. Hvis du en tilbagebetaling, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket dit beløb.


Leveringstiden kan afhængigt af hvor du bor, variere i forhold til at modtage din vare.


Hvis du ikke anvender et fragtfirma med tracking, kan vi ikke garantere at vi modtager din vare. En kvittering for returnering kan være en fordel.